Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 04, 2010

Wedding Umik Ketay

Bismillah....

27 Disember 2009..sepupu umie bersanding lepas diakad nikahkan di Sarawak...majlis ni berlangsung di Kampung Sg. Buaya, Banting..tempat ni di namakan Sg. Buaya endak la umie tau...tanya la org Banting kalu dia org tau...hihihihihi..boleh gitu....????
sepupu umie pun dah lama menetap di KL ni lebih kurangn 4-5 thn dah...so x mustahil la kalu jodoh dia pun dapat ngan org sini...alhamdulillah...

ni lah pasangan pengantin tu...

ni pulak family sebalah kitaorg..nasib baik la kitaorg datang..kesian gak tengok dia sb mak ayah sepupu umie ni xleh nak datang...so alwakilnya kitaorg la..yang pakai baju merah sebelah pengantin perempuan tu adiknya dan makcik sebelahnya pulak ibu mertuanya...
yang pakai baju biru yang ala-ala perempuan tu mak andamnya...semua ni ahli keluarga umie....time makan kat meja beradab pun boleh peace lagi..hehehehe

dan last sekali gambar budak ni..tengok dia tocang rambut..bukan dua jer tau tp ada 3 semuanya tocang dia...ganjilkan..hehhe...namanya Faqihah Fauqah..
so ni je la pasal wedding day sepupu umie tu.....bbbbuuuubbbbyyyyyeee

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...