Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 04, 2010

Family Gathering

Bismillah....

Happy New Year...harap x terlambat lagi umie nak wish kan...so ni la.. n3 pertama umie dalam tahun 2010..rasa lemau je nak update blog ni padahal byk n3 nak kena wat..hihihihih..n3 pasal kat Kuantan pun x bis lagi..nanti la umie hapdet yer..hehhee...

so ni n3 pertama umie pada tahun ni...2 Januari 2009 umie dan mr. hubby g ke KL nak jumpa kakak-kakak mr. hubby sb nak antar pesanan ibu mertua utk kakak-kakaknya...so...dah ramai berkumpul ni..we all decide nak makan kat luar..jam time tu pun dah kul 4...kak long mr. hubby pun x makan tengahari lagi..so..we all terjah la MEMORI CORNER ni... diaorg biasa la makan kat sini dan ni lak 1st time umie dan mr. hubby makan kat sini...

umie rasa jeles giler tengok deco kedai yang sempoi gini la...


ni kat enterance kedai makan tu...nama kedai pun sempoi jer...

ni lak dinding kedai...ada kartun ..kartun ni byk cerita pasal kampung..ada permainan gasing, layang-layang..dan byk lagi la...

ni buku menunya....



cover sebelah dalam buku menu....

antara makanan yang kitaorg order...onion ring


chicken wing...


air strawberry


air laici, mee rebus, roti bakar, nasi ayam dna byk lagi la...makanannya tidak mengecewakan..semua habis licin kitaorg makan...hehhehe....kalu u all datang sini memang x rugi pun..kedai ni terletak di Taman Melati...kat tepi jalan dan deretan kedai ni sebelah Petronas jer...


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...