Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 07, 2010

Pantai Balok dan Pantai Black Stone

Bismillah....

Ni n3 last pasal Pantai yang umie pegi..ni mengenai pantai ke 2 dan ke 3 yang umie dan mr. hubby tengok semasa di Kuantan...so biarlah gambar berbicara yer....


signboard Pantai Balok


ni la rupa pantai nyer...


siap ada org letak khemah dan makan-makan...


merpati yang jinak...


burung terbang


ni pulak time kat Pantai Black Stone


ada diletakkan kerusi utk bersantai tp sayangnyer time umie g ni panas terik..biasala pegi waktu tengahari...


nak tau x naper namanya black stone sb kat tepi pantai ni memang ada batu dan warna nya pun hitam....

so...ni n3 2nd last umie..so next n3 adalah n3 last pasal Kuantan.....

Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. itu kampung saya le. memang cantik dan namanya berdasar batunya. yang lagi cantik pantai pelindung. iaitu kalau anda lihat di kanan anda batu besar menganjur kelaut warna kekuningan. pantai di sana amat cantik. pergilah ke sana melalui kg beserah pantai.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...