Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 07, 2010

Andaman Seafod

Bismillah....

ok u all....ni last n3 pasal Kuantan....so umie tanyangkan jela makanan yangsedap ini...


ni nama kedai makan tu..buka kedai petang sampai malam.....


teh ais utk umie


air suam dan air teh laici utk my hubby


udang goreng tepung..setakat ni yang umie makan yang paling sedap....


nasi segiempat..hihihihi


tomyam kaww kaw....

bihun goreng dan telur mata...

sepanjang umie kat Kuantan ni..umie suka kat bandar ni...kalu sesiapa yang nak g honeymoon ker..just suka-suka nak berjalan-jalan ker..tempat ni quite interesting...x rugi kalu nak datang..byk tempat boleh pegi dan makanan pun sedap-sedap...
so setakat ni aje la perjalanan umie ke Kuantan...so tunggu je la next destination/trip umie dalam 2 minggu lagi yer...umie tengah survey tempat nka pegi lagi nisb negeri yang umie nak pegi lagi ni umie xpernah jejak lagi...so tungggggggguuuuuuu.......


Image Hosted by ImageShack.us

5 comments:

  1. umie, ina dah beli foundation stick tu. umie kat P18 kan? bak num tepon, ina nak hantar.num ina 016 461 4667

    kalau nak mai umah ina pun boleh, no 6 jln P11 a1/15 presint 11..dekat petronas presint 11

    ReplyDelete
  2. salam..sy dok kuantan pon x tahu de restoran ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. putri: g la kedai tu...kedai tu kat sebelah hotel green leaf...betul ke ejaan nama hotel tu ek...? hehehhe

    ReplyDelete
  4. [B]NZBsRus.com[/B]
    Lose Laggin Downloads With NZB Files You Can Quickly Find Movies, Games, MP3 Albums, Software and Download Them @ Fast Speeds

    [URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

    ReplyDelete
  5. I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...