Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, October 01, 2009

Today is my birthday

Bismillah...

Selamat harijadi umie...semoga dipanjangkan umue, bahagia dunia dan akhirat, dikurniatkan zuriat yang sihat..friends forever...
hari ni genapla umur umie 28 tahun...dah 28 tahun juga umie hidup kat dunia ni....
umie xnak cerita pjg-pjg lagi pasal birthday umie ni sb umie ngan mr. hubby ada mission yang nak dibuat ni...so tunggu jela nex n3 k...



Image Hosted by ImageShack.us

12 comments:

  1. epi bday my sis...
    may all ur wish b come true...:)

    ReplyDelete
  2. hepi besday umie dr ummi...huhuhu

    ReplyDelete
  3. ayu: thanks...hopefully la dapat di makbulkan...

    ReplyDelete
  4. hepi beday..candle lite dinner la ml ni

    ReplyDelete
  5. uncle n ummi: thanks sb wish..

    ReplyDelete
  6. mrs. K..: candle light dinner xda..tp mungkin ada pelita light dinner je kot..hahhaha

    ReplyDelete
  7. hepy befday..smga pnjang umur,murah rezki,amin..=p

    ReplyDelete
  8. hai hai ummi...hepay bufday 2u..hepy bufday 2u..hepy bufday to ummi...hurmm, moga di sentiasa dalam rahmat ilahi n ceria² selalu..ekekke.

    ReplyDelete
  9. HAPY BESDAY 2U, HAPY BESDAY 2U, HAPY BESTDAY 2 UMIE......... HEPY BESDAY 2U.. HOPLY D PANJANGKAN UMUR, D MURAHKAN REZEKI N SCCSS ALWAYS... AMIN.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...