Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, October 02, 2009

Birthday Girl - Part 1

Bismillah....

Baru hari ni umie nak hapdet pasal celebration birthday umie yang ke 28 thn....dan ni la 1st time umie sambut birthday sebagai seorang isteri di sisi mr. hubby yang tercinta..ayatttt....jgn wat korang muntah sudah...hahhaha
N3 Part 1 ni nak cerita pasal kad birthday yang mr hubby bagi..dan n3 part lain pulak pasal apa yang kitorg makan..
ni la kad birthday yang mr. hubby bagi untuk umie...u r so sweet my dear....


ayat-ayat yang terkandung dalam kad birthday yang umie terima dari mr. hubby....


With love to My Wife on your Birthday...
**Because you've made so many of my dreams come true in your own special ways...
**Because your're such an important part of my life and my happiness
**Because there's nothing sweeter than just knowing we'll always be together...
I Love you with all my heart...

ucapan mr. hubby umie xleh nak share kat sini...biarla menjadi rahsia...mr. hubby...i love u so much...

untuk pengetahuan u all..umie ingatkan mr. hubby x belikan kad untuk umie sebab sampai je dari sarawak ri tu pun mlm dah..mana da kedai nak bukak lagi..then keesokan harinya dia g ofis nak ambik kereta yang kitaorg parking kat ofis..so then dia g la Alamanda belikan kad untuk umie...
time nak kuar jalan-jalan tu, umie masuk kereta terus cari sesuatu mana tau dia simpan apa-apa. rupa-rupanya dia simpan kad birthday kat atas dalam kereta...i'm so happy sangat...
thanks sayang....


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. hepi belated besday umie
    sgt lewat wish plak ni..huhuhu
    wahhh...dpt besday card special dr hubby tu
    moga perkahwinan kalian bahagia

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...