Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, October 11, 2009

Pizza Cup

Bismillah...

Hari ni, Ahad..umie dok rumah jer sb anak saudara umie nak datang rumah..nak datang beraya katanya...so..umie pun xtau nak hidang apa...kuih raya dan kek tu still ada lagi dan sebagai makanan tambahan umie watkan la pizza cup ni...biasanya umie wat dalam bekas besar..so kali ni nak try wat dalam cup lak..


letak mcm ni pun ok gak..x perlu nak potong...dan ditabur ngan cheese....sedap....


ni pulak yang dah siap masak dan sedap untuk di makan..hehhehe

u all boleh jamu mata jelah yer...kalu rasa malas nak kuar rumah tu..boleh la nak wat pizza sendiri kat rumah....



Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

  1. Kreatif... Na tak pernah terfikir pun nak buat pizza dalam cup... Lepas ni boleh la try buat utk anak2 di taska. Selalunya na guna loyang petak tu...Nak kena potong kecik2 dulu sebelum serve kat anak-anak...

    Thanks Umie coz sudi berkongsi idea... :)

    ReplyDelete
  2. it's ok Na...boleh la wat pizza utk anak 2 dalam cup je...lagi mudah..x perlu nak potongkan...selamat mencuba....

    ReplyDelete
  3. umik, nak datang beraya makan pizza

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...