Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 12, 2009

Hadiah dari CPOPK

Bismillah....

Dah genap 3 tahun umie kerja di SPRM sejak Ogos 2006 hinggalah sekarang ni dan sejak tu jugak la umie dah ada 4 org umie punya Ketua Unit dan semuanya baik belaka...tp sayang...semuanya dah naik pangkat dan bertukar ke unit dan ke jabatan lain...so sekarang ni umie ada ketua unit yang baru dan lebih muda dari umie....
ok..back to n3 yang umie nak tulis ni....setiap tahun, setiap kali hari kelahiran umie...setiap kali tu jugak ada hadiah dari cawangan umie...dari tahun 2006, umie dapat coklat famous amos, tahun 2007 dapat kain, tahun 2008 pulak dapat telekung dan yang terkini..tahun 2009......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ni birthday cardnyer..ramai yang wish pjg umur, murah rezeki, bahagia dunia akhirat dan yang paling best nyer cepat-cepat dapat baby........amin...makbulkan lah doa kalian ini Ya Allah.....

dan ni la hadiah yang umie baru terima minggu lepas....tahun 2009 dapat purse ni..alhamduillah..boleh la tukar2 purse lepas ni....tp umie lebih sayang kat purse hantaran kawin umie tu...purse ni comel..suka..paternnyer menepati citarasa umie...thanks to all members di CPOPK sb bagi hadiah ni..actually..we all ada collect duit every month untuk belikan hadiah ni....so next time mb hadiahnyer lagi besar sb anggota CPOPK dah makin bertambah ramai....yyyeeeeaaaayyyyyyyy!!!!




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...