Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 12, 2009

TAK BOLEH LA...

Bismillah...

Tak boleh la...apa la tajuk n3 yang umie watkan tu....begini sebenarnya...kat ofis umie sekarang ni xleh la nak update blog, FB, FS, Chatting dan yang sewaktu dengannya la yang ada berkaitan dengan laman web untuk bersosial ni..tau-tau jela...dah kena block lepas raya hari tu dah...
Boring gak kalu xleh nak melawat blog u all time waktu rehat gini...kalu nak pun..balik rumah nanti baru leh nak blog walking...


So..sebagai alternatif nyer...nasib baik la ada broadband yang menjadi penyelamatnya...alhamdulillah..so..sekarang ni xda la nak boring-boring lagi dah..last week umie ada try nak install broadband kat pc ofis ni..tp alih-alih xleh la pulak...nasib baik la Allah bagi umie akal yang pajang...so hari ni umie bawa driver hp w910i umie dan install kat pc then boleh pulak nak online ni..alhamdulillah...


so now..boleh la umie online time waktu rehat tengahari...kalu nak online waktu kerja tu jarang la..boleh concerntrate wat kerja dan lagi pun kerja xbyk sgt nak kena wat..ikut musim byk..byk la...kalu x pun..update data perjawatan dan apa yang patut je la....
so...sekarang ni, boleh la umie nak senyum lebar...dan thanks la kat broadband ni sb kalu xda broadband ni..xdala umie nak buka blog kat ofis..hehehhee




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...