Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, October 15, 2009

Raya JPM

Bismillah....

rabu ri tu umie dan member g jamuan raya JPM yang diadakan kat Presint 10 Dewan Puspanitapuri....mula-mula ingat x nak pegi sb ras malas je..perut pun kenyang..kalu g sana nak kena makan...alih-alih xmakan pun..just jalan-jalan..bersesak dengan org ramai....


tengok je la gambar ni...punya la ramai org tp yang bagusnyer byk gak gerai..mcm-mcm diaorg buat..


so dari ofis umie pun ada hantar wakil gak...nila gadis rupawan yang menjaga gerai tersebut...Gerai we all wat mee bandung...ramai yang kata sedap dan ada kata nak tambah lagi kalu boleh..heheh...klakar la pulak...tp sayang umie x merasa pun...


ni la kawan seangkatan dengan umie time tu...punya la kitaorg beratur bederet-deret nak lalu ke tempat org bagi aiskrim ni...salah seorang dari kawan umie ni mengandung dan teringin nak makan aiskrim ni..si wani namanya..apalagi..kak mazida yang mengetuai kitaorg bersesak jugak la dalam org ramai tu....so setakat ni jelah pasal raya anjuran JPM tahun ni...thn sblm ni umie x pegi pun...so next n3 pasal raya lagi esok dan minggu depanlah yer sb esok umie nak g beropen house kat seremban..rumah zidwan..ofismate umie dan isnin depan lak majlis raya ofis umie kat Picc...so see yaaa....




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...