Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, October 06, 2009

Mukah Part 2

Bismillah....


n3 ni pulak pasla Mukah Part 2...ni la rupa pasar yang ada kat Mukah ni...Pasar di kat tebing sungai je then boleh nampak je kampung kat seberang sungai ni...layan jelah gambar tu yer...



yang tu my sis tengah pilih sayur...


ni pulak buah dabai...buah ni xda kat semenanjung tau....harga pun mahal..1 kong rm 5...


ni lak ikan..umie xtau nama ikan ni..tp 1 tompok rm5 gak...

so setakat tu jela..pasal Mukah tok kali ni...kalu ada yang terbaru pasal Mukah nanti umie update lagi k.....




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. buah dabai? rasa pe? masam, manis, pahit? hahaa.. kne masak x? atau makan gitu je?

    ReplyDelete
  2. DakLengai: dabai ni rasanya xla masam dan pahit tp yang penting ada rasa lemak2..dabai ni boleh dicampur gak dengan nasi goreng..so jadi la nasi goreng dabai..heheh...cara nak makannya..kena rendam dalam air panas dan gaulkan dengan sedikit garam...tu je...sedap...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...