Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, October 02, 2009

Birthday girl - Part 2

Bismillah...

ni pulak pasal n3 part 2...n3 ni kebanyakkannya pasal apa yang umie dan mr. hubby makan je...seperti biasa, umie kalu sambut birthday memang akan makan kek kat secret resipes..umie akan habiskan masa keluar..jalan-jalan..makan-makan ngan mr hubby...


ni la wajah birthday girl yang telah berumur 28 thn tu...


biasanya umie ngan mr. hubby xkan beli kek besar...tp just pilih je kek mana yang nak dimakan.. biasalahkan 2 org je makan... umie pilih kek durian, indulgence, choc cheese...


ni la air yang umie pilh...watermelon dan mix friuts...



dah penat berjalan-jalan...umie ngan mr. hubby makan ka food court kat jusco Balakong..umie pilih Yee mee dan mr. hubby makan nasi ayam....


sblm balik...mr hubby pulak tapau pizza ni...so mlm nyer umie dan mr. hubby makan apa yang di beli je...hari tu mr. hubby soh umie rest memasak dan makan apa yang umie nak makan je...so..pizza hut adalah pilihannya...

umie ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kawan-kawan yang x lupa kat birthday umie...samada yang wish melalui sms, fb, blog dan sebagainyer....so tamat la kisah birthday girl ni...


Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. Indulgence...My favourite cake :)

    Happy kan umie, first time sambut dengan orang yang tersayang :)

    ReplyDelete
  2. happy belated bday umi..dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..dan ditebalkan iman didada..Insya-ALLAH Amin

    ReplyDelete
  3. Na:best sgt2 Na..kalu boleh everyday is my birthday....hahahahaha

    Kak NB: InsyaAllah....amin

    ReplyDelete
  4. amboii..dah mcm siri 'jalan2 cari makan' je nengok!!!
    mane gmbar hubby nyer..x kelihatan pun..haaa..umie sorok yerrr

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...