Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 27, 2009

Raya bersama Si Kembar

Bismillah....

Tahun ni..rumah umie meriah la sb semua adik beradik balik beraya di kampung dan tidak ketinggalan si kembar yang x seiras ni..kembar ni memang x seiras langsung..kalu org xtau mesti dioarg kata bukan kembar sebab sorang kecik dan sorang lagi besar..memang berbeza sgt..dalam family umie dah berpuluh org dah kembarnya start dari nek datuk moyang umie dulu memang dah ada kembar...so kitaorg ni sampai ke generasi ke berapa xtau dah...stp family sebelah ayah umie memang ada genetik kembar ni..so x mustahil la fimaly umie pun ada...kebanyakkannya..1 family ada 1 kembar...semuanya kembar lelaki dan kembar perempuan non ada lagi..hehehe...mb umie kot...insyaAllah...


ni la wajah si kembar tu..umurnya..4 tahun lebih dah..


namanya Afiq Arfan dan Afiq Akram


berbeza sungguh wajahnya...


sebagai selingan...ni adik bongsu si kembar ni..namanya Arini Fatri...comelkan..hehehe...teringinnya nak ada anak perempuan....



Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. oh..yang besar tu adik rupanya, ingat si abang, dia orang berdua ada iras tapi mungkin sebab size badan yang berlainan itu yg nampak berbeza sangatkan..
    dapat anak kembar baguskan, mengandung sekali da ada 2 anak..he.he

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...