Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 27, 2009

Hari Raya ke 3 - Bertunang

Bismillah....

Serimah bertunang...bukan umie yang bertunang tau tp kawan umie..namanya Serimah lias...dia ni seorang cikgu mengajar di Sekolah Rendah Saai di Daerah Daro, Mukah....bakal suami dia pulak pegawai polis...Serimah dan Sarip

sekarang ni sah la Serimah dah jadi milik org...time ni tengah bersalam ngan bakal mak mertuanya

Sarip ni senior umie time di Politeknik Kuching tp umurnya muda dari umie 2 tahun...Serimah ni kawan baik umie sejak dari umur 13 tahun lagi...diantara kita org berkawan, umie lah yang 1st mendirikan rumah tangga so Serimah pulak, insyaAllah menyusul selepas umie..alhamdulillah...

ada juga jodoh untuk dia...Harap2 la berkekalan hingga ke akhir hayat...ammmiinnn...

wajah yang berseri-seri...

kitaorg memang berkawan rapat...marina, Serimah, Quistina n umie

walaupun umie dah ada suami..tp kawan-kawan umie xkan lupakan...nasib baik la mr. hubby pun support umie nak wat apa aje dan dia pun kenal kawan umie...atas dorongan mr. hubby ni la umie sampai gak la ke Kampung Selalang di mana majlis pertungan ni di adakan...dah agak lama gak umie x datang ke kampung ni...dan secara tidak langsung umie g la bawa mr. hubby beraya ke rumah kawan-kawan umie dan rumah kak ipar umie...
InsyaAllah..majlis perkahwinan Sermah dan Sarip ni akan diadakan pada cuti Raya Cina nanti....harap2 ;a umie boleh balik Sarawak time tu....



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...