Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 08, 2009

Kebaya Lawa

Bismillah....

dalam minggu ni umie asyik promote blog kawan-kawan je kan..ni ha..umie ada sorang kawan lagi yang wat bisnes online..iaitu baju kebaya..dulu umie minat gak baju kebaya gini..tp sayang , xsempat nak pakai sb badan dah mengembang..hehehe..
u all kat luar sana yang cantik lawa tu boleh la pakai baju kebaya gini..mesti lawakan..sebenarnya umie berminat gak nak pakai..tp masalahnya sekarang ni dah x sesuai nak pakai pakaian gitu dah...nanti mcm pembalut nangka pulak jadinya...hahaha
so kepada sesiapa yang minat dengan baju kebaya ni..meh la terjah blog ni..----> Mega Kebaya dan Kurung
umie ni just tolong kawan promotekan bisnes dia je..boleh gak ada n3 umie nak masukkan kat dalam blog umie ni..x salahkan..??
kepada customer dan blogger yang berada di Sarawak tu boleh la menempah kebaya ni sb blogger ni pun berada di Sarawak...harga pun berpatutan.



umie suka yang ni..merah la mak ngah...ada sulam burung merak lagi tu....kalu nak tau lebih lanjut boleh la click sini.....


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. alalala lawanya kebaya tu..sok kita baru plan nak pakai kebaya g opis...hihihi

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...