Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 13, 2009

Selamat Bercuti

Bismillah...

Salam u all....agak lama jugak umie x hapdet blog ni..i'm so sorry la yer..almaklumla ada kerja nak kena selesaikan sblm bercuti ni..hari Rabu...umie kerja setengah hari je sb g klinik..x sihat..doktor bagi time slip sampai kul 5 petang je...padahal umie balik kerja kul 4.30...keesokan harinya pulak umie pagi g kerja..kul 830pagi umie g klinik kat presint 9 sb kalu nak g klinik kerajaan..maunyer umie dah terlentok liuk dah menunggu sb ramai org..tau x umie sakit apa...demam dan sakit tekak...tekak ni memang dah perit sgt..nak telan air liur sendiri pun dah x boleh dah...kesian umie tau..hanya Tuhan je lah yang tahu...sahur pun minum air je..nak telan makanan pun xboleh...last-last umie makan biskut berendam ngan air susu je...hari Khamis lepas umie dapat mc..nasib baik..kat rumah memang rest betul-betul minum air byk..telan pil panadol, antibiotik dan pil sakit tekak..alhamdulillah..pulih jugak akhirnya...hari Jumaat masuk ofis seperti biasa...

Hari Jumaat tu kerja umie dok mengemas meja je..mana x nyer..umie nak bercuti lama ni..lepas raya ni ofis umie nak wat renovation la pulak..so brg-brg yang x perlu kena bawa balik rumah..dan semua buku-buku kena masukkan dalam kotak dan wat label sb takut org tersalah ambik lak nanti time berpindah randah tu...nasib baik la dapat siapkan sebelum balik.

Sebelum balik...umie kena la bersalam dan bermaaf-maafan ngan dak ofis...seperti biasa..time morning prayer awal pagi..boss umie dah siap wish selamat hari raya ngan umie sb umie yang akan 1st bercuti...dia jadi la alwakil kepada semua staff bawah dia...tp umie sblm balik tu dah salam dah ngan semua org....

Time umie tengah wat n3 ni..umie kat rumah mak mertua umie di Batu Pahat..kena la ziarah dia dulu sblm balik Sarawak...so..Isnin ni bermula la umie bercuti dan beraya sakan...anyway, walaupun umie bercuti..n3 tetap ada...


SELAMAT BERCUTI



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. o..husband umie org johor la yer... bila balik sarawak?
    eyza plak..mula2 hubby cakap nak raya penang jer..tapi smlm dia kata nak jgk balik sarawak... so..raya ke-4 nnt eyza raya kat sarawak..tapi eyza kat kota samarahan... selamat bercuti..

    ReplyDelete
  2. slamat pergi dan selamat pulang kak...
    selmat ari raya juge..ni rye smpai rye aji ke??hehe

    ReplyDelete
  3. **selamat hari raya ezya...umie balik belawai..jauh dari kota samaran..kalu dekat boleh gak nak jumpa...

    **fix: selamat hari raya juga

    **ayu: akak xsambung ke raya haji...cuti x cukup..hahahha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...