Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 08, 2009

Barang Baby

Bismillah...

Best kan dunia blogging ni..boleh tambah kawan, ada mcm-mcm kawan dan yang paling penting jumpa kawan lama...secara kebetulan kawan umie tengah godek-godek tenet..entah mcm mana dia boleh terjumpa blog umie..nasib baik la umie ada sertakan sekali email umie kat situ..
1st tu terkejut la jgak mcm mana dia dapat email umie then terus YM umie..rasa bersyukur sangat-sangat..
now, dia dah berkeluarga dan sekarang menetap di Kuching..InsyaAllah, raya ni boleh la jumpa dia..
sebenarnya..dia ni pun ada gak blog nyer..dia wat bisnes online baju baby..so kepada sesiapa yang dok area kuching tu boleh la beli secara onle atau pun direct kepadanya..org luar dari semenanjung pun boleh..kan sekarang ada kemudahan pos laju dan barang boleh sampai ke depan rumah...so apa tunggu lagi...jom click kat bawah ni....
.
.
.
.
bbjeans2nd
.
.
lil-people2luv

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...