Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 08, 2009

shopping time...

Bismillah....

Sabtu ri tu umie dan mr. hubby g shopping ke KL..bertolak dari rumah kul 11..memang ramai giler org g sogo..dahla hari tu ada members day sogo....dah banyak kali sogo wat members day tu tp umie still gak x wat lagi member kad nyer...



ni la keadaan luar sogo dari seberang jalan umie berdiri tu...tak kuasa umie nak berasak-asak kat tempat sesak gitu...fening den...fening....maunyer umie terus tumbang kat situ dengan keadaan org ramai...mood nak bershopping pun dah terbantut....


tujuan sebenar umie g KL tu sb nak beli barang yang dipesan dan beli sikit la ole-ole untuk makcik yang ada di kampung....almaklumla..kt ni datang dari jauh..kenala bawa sekali ole-olenyer...
umie just beli tudung ni je la untuk diaorg...kat sini murah...boleh dapat rm5 gitu..kalu kat kampung still harga rm15-rm10..kalu kat pasar tani Putrajaya pun harganya rm9-rm10 gitu.
berbaloi gak g KL kalu beli banyak gini...umie beli 10 helai je...sikit je tu...

ni pulak tudung yang kakak umie pesan. dia nak warna putih dan warna biru....anak perempuan dia tengok mms yang umie antar pun berkenan gak..mb esok atau tulat nak g pasar tani tu lagi la nak beli tudung tu...ada ke tidak ekk..?? mau harganya berbelas rm gitu...ni pun umie beli rm10 je...ada 1 kedai kat stesen LRT Masjid Jamek tu jual tudung murah je..kalu nak beli borong pun boleh...nama kedainya MUAZ tp time umie dah nak balik dan tudung dah byk beli baru terjumpa kedai tu...nasib la...


ni pulak baju umie punya...kat sogo umie sempat rembat sehelai baju je..Cheetah Plus...Cheetah ni je yang boleh umie pakai..kalu baju lain..mau nyer umie macam pembungkus nangka pakai baju tu...hhehehehe..insaf dah nak pakai...hihihihi...then g Maju Junction nak beli skrit hitam dan seluar...g nagoya beli kain untuk baju jubah umie....shawl dan tudung...untuk umie sendiri pun dah berabis nak ke rm200...untuk mak dan ayah umie pun ada gak...blm lagi barang2 lain...xterasa la bawa duit byk tu...
Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...