Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, August 22, 2009

tag dari Ladykiki...

Bismillah


tagged dari LadyKiKi

Dah lama rasanya xda kena tag ni..dan umie masih berhutang lagi 1 tag..tp InsyaAllah akan umie ajwab gak ye....
Tag kali ni datangnya dari Gadis Sarawak iaitu Ladykiki...Kiki ni umie baru je kenal tp selalu gak la jenguk blog dia just jadi silent reader je..then now dah jd follower dia...

1.copy award ni untuk diletakkan dalam blog anda.



2.nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini:

::6 fakta yer:

1: dia lawa, fotogenik, nice person

2: umie suka tengok dia kalu rambut panjang...rambut pendek ni pun ok gak sb nampak dia lagi kebudakkan...hehehe

3: nampak mcm very friendly..mukanya seakan mirip makcik umie je..tu yang suka tengok dia....


4: x suka shopping...betul la..sepanjang umie baca blog dia jarang tengok dia shopping...

5: dia pun sarawakian mcm umie

6 : always smile...


3.setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri:


1: i'm married with the person i love..i call him mr. hubby..i love u sayang

2: umie suka jalan-jalan ngan mr. hubby..

3: mr. hubby la segala-galanya bagi umie..teman, suami untuk selama-lamanya

4: pendengar yang baik...

5: umie sometime boleh jadi baran tp now..sejak kawin ni dah boleh control selagi umie x kacau org lain..tp ingat....so jgn la nak try kacau umie k..

6: suka surfing internet dan suka masak sb mr. hubby suka kalu umie masak daripada makan kat kedai..

7: suka maka..that`s why la umie chubby...

8: umie suka tegur org yang baru 1st time umie kenal..

9: suka berkawan dengan sapa je..

cukup la yer..

4.pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka:

ni la soalan yang payah sangat umie nak jawab ni...ok umie bagi klu je lah ye..sapa yang rasa klu yang umie bagi ni..ada kaitan dengan dia..so sila la jawab yer...


1: bapa saudara umie

2: nama bermula dari Q dan berasal dari Sabah

3: adik/abg kepada kakak ipar umie


cukup la3 yer..kebanyakkan nyer ada dah kena tag

selamatttt menjawab!




Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. makseh umie... utang selesai ya.. hehhe

    umie ktk diam sne bah?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...