Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, August 02, 2009

^^makan malam^^

Bismillah....

Balik je dari Floria tu umie ngan mr. hubby terus ke pasar malam dan memandangankan dah otw nak masuk waktu maghrib tu..umie ngan mr. hubby singgah la ke Petronas untuk menunaikan solat maghrib...tiba-tiba...hehehhe...jeng..jeng...hehhehee
x suspen pun...ada perkara lucu la ckit...sebenarnya umie memang ada spare telekung dalam kereta, masalah sampai je kat surau tu baru umie terperasan yang umie bawa 2 telekung tp tanpa kain..nasib baik la ada telekung kat dalam surau tu..hehehe...gelak la..gelak la...penat org bercerita tau..hehhee..ok..

dah lama umie xmakan aiskrim..biasanya umie beli aiskrim mcd @ mc flurry..sedap tau..tp lepas kejadian umie muntah banyak kali lepas makan aiskrim tu..umie xda makan lagi dah..walaupun umie teringin sangat...so bagi nak menggantikan aiskrim mcd tu..umie makan la aiskrim ni..

ni askrim umie


ni pulak..mr. hubby punya

umie ngan mr. hubby terus g pasar malam lepas makan aikrim tu..org pun xramai kat pasar tu..adakah kerana ada pesta lagi best kat Putrajaya sampaikan pasar malam pun lengang...xpatut....xpatut...awal bulan lagi ni...
umie ngan mr. hubby makan tu..soto nasi impit, roti jala dan lompat tikam...
u all nak tau x..ni la 1st time umie makan kuih lompat tikam..kalu kat kampung umie kuih lompat tikam ni namanya kuih sampan@kuih takir...sebijik mcm ni rasanya...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kuih sampan (umie google je kat internet...hehehe)


p/s: sebenarnya..mana-mana pun kita pergi..kuih nyer sama je cuma yang berbezanya cara penyediaan dan nama je..hehehe..betul x???


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...