Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, August 08, 2009

Balik Kampung


Bismillah…

N3 sebelum ni umie ada bagi tau yang umie cuti n nak g suatu tempatkan…so..now..umie kat rumah mak mertua umie di Batu Pahat..kalu balik sini..umie ngan mr. hubby kena ambik cuti baru best kalu balik kampung..hehehe kalu setakat balik hujung minggu tu penat la jugak kan. Sebenarnya ada hal yang umie ngan mr. hubby uruskan sb balik kali ni…tu yang kena ambik cuti sb ada nak uruskan perkara di ofis kerajaan Batu Pahat.

Petang semalam bertolak dari rumah umie di Putrajaya lebih kurang kul 7 petang dan singgah jap kat RNR Seremban sb nak g drive thru Dunkin’ Donut kat situ…dah lama rasanya xmakan donut ni sb sekarang dah tukar selera ke Big Apple la pulak.

Umie ngan mr. hubby akan lalu ikut exit Pagoh…ada polis wat road block la pulak..nasib baik pak polisi tu x tahan kereta umie ngan mr. hubby…alhamdulillah..

Dah sampai Batu Pahat tu umie ngan mr. hubby singgah kat kedai makan Kak Sue

(mak andam umie time kawin ri tu….). umie order la teh ais dan bihun sup dan mr. hubby lak... Untuk makluman u all…time ni umie dah sakit perut tau..sakit kat hulu hati tp boleh la tahan lagi…makan pun x bis sb selera dah terbantut then lepas makan, balik rumah dan tapau bihun sup untuk mak mertua umie..time tu pun jam dah kul 11 mlm baru sampai rumah…so next n3 umie sambung lak ye…


Next n3---> Wad Kecemasan Hospital Batu Pahat



Image Hosted by ImageShack.us


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...