Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, July 15, 2009

saper punya ni...

eh..sapa punya ni??:bofu_25: Confius ni..nak kata umie punya..bukan...nak kata..ofismate umie punya pun bukan..sapa agak2nyer yer..sapa boleh teka ngan betul??? angkat bulu kaki anda..hahhaha..
meh umie bagi tau..sebenarnya pencil box ni hubby umie punya..dah 4 bulan lebih umie kawin ngan hubby umie,rupa-rupanya hubby umie ni ada gak la bekas pensil..umie yang perempuan ni pun xda bekas pencil gini..klakar pun ada gak kan...hahahaha...:bofu_21:



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. salam... inau bak komen? dah jinau taun dah kau mai bai pencil case.. hehe.. lucu kali mak sawah kan... hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kengkadang orang lelaki ni memang pelik.. ada benda yg kita xsangka dia ada.. tp dia ada... husband dhanpun masa dia keje dulu ada pencil case.. dia ckp senang nak bawak g mana2.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. mcm pensel box adik mira tingkatan 2 tu..hehehe

    salam perkenalan...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...