Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 04, 2009

Hari Persandingan Nurul dan Syahrul pulak...

Meh..umie nak share pulak cerita pasal hari persandingan Nurul dan Syahrul ni..majlis nyer ni di buat kat Presint 9..esok pulak di Shah Alam..Pengantinnya pakai baju warna merah...tema kat belah perempuan ni merah putih...comel sangat..tuan rumah harus ado la...umie ngan hubby datang lambar ckit ri ni..pengantin dah selesai makan dah time umie sampai..time tu nak kul 3 dah..umie, nurul, syahrul dan kak zah

gambar tuan rumah wajib ado..hubby umie ckp..'mana awak nak pakai lawa-lawa ni...?? dia kata umie pakai baju ni meriah sgt..meriah ker?? bukannya apa, dia xnak umie jadi perhatian org je... hehehe...sabar je la..xperla..hubby umie puji sebenarnya..pujian yang paling bermakna adalah pujian dari insan yang kita sayang dan i love u abang...hehehhe
Time kenduri ginila kita akan tengok ofizmate kita bawa anak masing masing..so umie pun xlepaskan peluang nak bergambar ngan si umairah ni..Ni anak Mona@Noazlina..dia ni manja sangat..sampaikan maknya pun kata naper manja sgt ni sb kepala umiairah ni asyik terlentok kat bahu umie je..cummmiiilllll

balik je dari kenduri tu..umie ngan hubby terus balik rumah sb nak tukar baju...umie nak g alamanda dan mydin nak beli barang dapur..xnak la pakai baju tu gi sana..kang x berkelip2 mata org tengok..baju tu just nak g majlis kenduri kawin je n bukan nak g kenduri kat alamanda dan mydin....hehehehenila sebahagian barang yanng dibeli...air kotak tu harus ado tau...time naik nak g parking keta..escalotor pulak wat hal..geram betul..dah la barang byk..ada ke patut time tu jugak nak stop..hampeh betul la..nasib baik la umie ni boleh bersabar lagi...okla..setakat tu jela dulu ekk..umie nak g masak ni ngan barang yang dibeli td..ok, chow chin chau...


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. akak pakai baju time akak nikah kn??? mesti la suami akak ckp meriah,,,teringat masa akad nikah,,hehehehehhe...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...