Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 14, 2009

Gift dari someone

tengahari td umie dikejutkan oleh call dari someone xlain dan x bukan iaitu...pegawai khidmat pelanggan ofis umie yang comel lote tu..hehehe

ina: hello kak..
umie: yer ina..
ina: ada org bagi barang ni...
umie: barang?? (dengan muka kehairanan umie berfikir la sekejap..saper la yang bagi barang ni? umie xadala pulak buat pesanan barang kat org..) ina..saper yang bagi?
ina:kak nor...
umie:ok..ok..akak turun p ambik...

dalam perjalanan turun lift dari tingkat 5 ke lobi ofis tu umie sempat lagi berfikir..kenapa kak nor bagi dan apa dia bagi ekk? confius ni..confius...:bofu_25: apa yang umie dah buat...


Sebenarnya umie tolong dia sikit je tp dia balas ngan benda alah ni...comelkan bearnyer..dah lama rasanya umie x terima bear ni dari kawan-kawan...umie suka betul dapat hadiah ni..kalau u all nak tau saper yang bagi hadiah ni kat umie..meh la terjah blog dia..dia ni baik tau..walaupun kalu yang 1 ofis kenal dia..nampak muka dia garang gitu tp hati dia baik..kalu u all terjah blog dia baca la n3 yang dia buat..dia byk belanja org..gitu gak dia belanja utk diri sendiri dan gitula jugak dia belanja org lain..balance tau...tu mungkin sbnyer dia murah rezeki..jarang kita tengok org suka belanja kawan gini tau..---> click here


p/s: kak nor..kmk ikhlas madah tok..mula-mula dolok pun kmk diat muka ktk memang garang..dah kmk baca blog kitak baru la kmk tauk ktk tok mcm ney org nya..best..hehehhe

Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. cute jer bear² tu. bes kan kalu org selalu ingt jasa yg kita wat walupun yg kita wat tu x seberapa...rasa dihargai gtu..

    ReplyDelete
  2. huhuhu...mmg garang ooo..ala² magadascar kamek tok..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...