Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 14, 2009

KFC

Bismillah...


baru hari ni aku rasa ada masa dan ada mood :pompom:nak wat n3..kalu x bersawang lagi la blog umie ni utk 2-3 hari..idea nya ada nak hapdet tp perasaan nak wat n3 tu yang menyebabkan umie terbantut nak hapdet...td lepas call :phonecry:dan bercakap dengan mak baru umie rasa lega..mak ingatkan umie selsema tp sebenarnya umie lepas menangis..umie xnak bsgi tau mak sb nanti mak umie susah hati so umie khabarkan je la umie sihat...sejak dua menjak ni kesihatan umie x berapa nak sihat..luaran je nampak sihat..tp Tuhan je yang tau apa yang umie alami..umie bersyukur sb dijodohkan ngan hubby umie yang begitu caring ngan umie..thanks abang sb memahami umie.....sebenarnya bukan tu yang umie nak hapdet kan kali tp pasal KFC ni la...yang td tu selingan je la ye...xboleh cerita pjg2..nanti umie nangis....:cry:

ok...bwerbalik ngan cerita KFC ni...time umie lalu kat jalan ILIM kat bangi nak g DENSO tu..umie terpandang la ngan banner kat bawah ni..
*
*
*
*
KFC = Kelantan Fried Chicken


Bijak jugak org yang wat banner dan jual ayam nikan..hehehe..umie xnak la komen bayk2 pasal pic ni dan tentunya semua dah faham dan KFC ni ada nama lain jugak ye...hehehehe:wink:

Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. kak pergi hospital laa,,klu teruk sgt,,jumpe yang pakar..

    berusaha pasti ada jalan..

    rajin btul laa akak jln2 cari makanan,,boleh lak jumpe KFC tu..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...