Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 12, 2009

Sarapan Pagi...

Hari ni umie x prepared sarapan pagi untuk hubby umie..umie just boleh sediakan air je utk dia..mesti u all tertanya-tanyakan.."habis tu..roti tu dari mana??"..dari mana ek..hehehe..meh umie cerita sikit..pagi td terkejar-kejar nak ke ofis..umie kutip je roti ni kat tepi jalan..hahaha..xdalah gitu..umie gurau je..
yang sebenarnya..roti ni hubby umie yang buatkan..pagi tadi hubby bawa kaya, roti, pembuka tin dan sudu ke ofis..so dia sediakan roti ni kat ofis la..ofis umie ada..microwave, pembakar roti, peti sejuk...dan byk lagi la..
so sweet...best nyer kalu ada org sediakan untuk kitakan..sekali sekala tu..kita dah biasa memasak..so..giliran husband kt la pulak yang sediakan untuk kita...anyway..thanks abg..sb sediakan roti ni untuk umie...i love u so much...mmmmuuuuaaahhhh...
Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

  1. mmg best kalo hubby tumpang help kite sesekali di dapur...
    ilangkn penat kejap..jadilah...:D

    ReplyDelete
  2. roti sgt sdap mkn pagi2... huhu..
    roti ngan chocolate spread.. yarm~
    hehe

    ReplyDelete
  3. oohh.. romantika rupanya si abul ni..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...