Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 08, 2009

no tajuk...

N3 kali ni umie xtau nak bagi tajuk apa sb umie xtau nak bagi nama apa kat masakan umie ni..ada yang kata masak merah..masak sos..kalu gitu nama apa-apa jela yang u all nak bagi..umie terima je..
1st time umie masak ni x menjadi sb kurang minyak la..kurang garam la..ni la masakan umie yang ke-3..yang ke-2 pun menjadi tp x ambik gambar pun...sekarang ni umie dah expert dah..hubby umie pun puji sb dah ada improvement..yeyeye..berjaya juga akhirnya...thanks hubby sb bagi sokongan kat umie..lain kali umie akan masak resepi lain dan akan terus mencuba dan mencuba sehingga berjaya..yeeeyyyyyyy.....

post signature

6 comments:

  1. kalo ade potaiii... layannn... keh keh keh... tajuk yg sesueiii adalah sambal tumis odanggg... ok dak Umie??? hehehe

    ReplyDelete
  2. **aliya
    aalaa..org selalu makan ngan petai kan tp umi x reti la makan petai..memang dari kecik mak x kasi makan...betul gak nama tu...

    ReplyDelete
  3. menu kat atas tu bagi nama sambal udang umie la sbb resepi ciptaan umie kan.best kan bila hubby kita puji masakan kita.tambah bersemangat nak masak..he he

    ReplyDelete
  4. **betul tu kak..good idea..tula, makin semangat nak memasak ni...

    ReplyDelete
  5. akak pun dulu mcm umie gak. zero psl masak2 ni. pas kawin hubby ajar masak pelan2. now ni dah kira ok la wlupun belum terer.

    ReplyDelete
  6. **kak ain
    wow..belum terer tp umie tengok ada je je la yang akak masak kat blog akak tu...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...