Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 25, 2009

Meeting


meeting..meeting..meeting..umie sebenarnyax suka sangat nak g meeting...membosankan..lebih-lebih lagi kalu kita pulak yang nak catit minit menyuarat. 2 hari lepas umie kena hadir utk meeting di tingakt 7 ofis umie..pada mulanya umie memang dah bagi byk alasan dah xnak g meeting ni sb umie tau mesti membosankan..
betul x kata umie..siap ada org tido lagi tu time meeting..ni sebenarnya meeting BPSMPA je..sb nak tengok kembali sistem yang telah dibangunkan then bagi la komen-komen yang bernas supaya pembangun sistem tu mengubah sistem tu seperti yang minta oleh pegawai berkenaan..kitaorg bawahan yang hadir meeting tu tercanguk je la..dengar..bukan boleh nak komen papa pun..dah la umie memang dah mengantuk..nasib baik la duduk disebalik tiang dalam bilik mesyuarat tu, boleh la jugak umie charge mata umie yang memang dah nak tertutup ni..member umie yang dok sebelah umie dah nyenyak tido dah...moral of the story..kalu mengantuk tu..tdo jelah ye...hehehe..boleh x gitu???




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...