Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 25, 2009

Putrajaya Lake Club @ Kelab Tasik Putrajaya


hari ni hari pay day...so my x boss nak belanja makan disebabkan dia bekas boss umie then telah dinaik pangkat ke M48 so she decided belanja kitaorg makan..tau x kat mana? kat sini la...Putrajaya Lake Club. Ni la1st time umie jejak kaki ke kelab tasik ni walaupun umie sekarang memang dah tinggal di Putrajaya...


Ni la menu yang kitaorg makan td..tengok je la ye...


kalu nak try datang la ke Putrajaya



tengok..dah habis dah...meja ktorg xda yang kuat makan..sb tu la still ada sisa-sisa yang boleh di makan lagi ni..dah kenyang sangat, xsanggup nak masuk lagi dah dlm peyut ni..hehehe

sempat lagi nak take pic time nak balik td..hehehe


td Umie, Gaya, Kak Ain dan Shidah 1 kereta..umie drive kereta gaya sb gaya x berapa nak sihat..kesian dia..mula-mula takut la jugak nak drive kereta org ni..nasib baik la keretanya sama mcm kereta umie..then pusing la kejap Putrajaya ni sb gaya x pernah jalan2 Putrajaya..yang dia tau..jalan ke ofis je..klakar la pulak..hahahah...so setakat ni je la utk kali ni ye..nanti umie hapdet lagi..

Nak komen sikit la pasal makanannya..makanannyer biasa je..rasanya sedap lagi umie makan kat Perantau tu..hehhehe...tpt ni exclusive tp makanan x la tip top..biasa je..cuma view tpt makan ni menghadap ofis Perdana Menteri dan Masjid Putrajaya je...anyway..thanks Puan Hallie Tan sb belanja makan....hehhehe


nota kaki: hujung minggu ni sepupu umie datang dari Sarawak sb sabtu ni nak antar anak sepupu umie tu ke UiTM nak register kat sana...B4 ni dia kat Matrikulasi UMS..nanti umie hapdet pasal ni pulak ye..

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...