Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 22, 2009

Lucky Day...

Best nyer hari ni td..inila second time umie dapat bunga dari member umie..before ni umie dapat bunga rose merah dari kak shar, time tu dia g bercuti ke Cameron Highland..then hari ni jugak umie dapat bunga lagi dari ofis mate umie iaitu tasha@zue...dia bagi umie bunga lily putih dan rose orange dari Cameron jugak..so sweet..nampak berseri-seri je meja umie tau..then bunga yang dah kering tu pulak adalah bunga yang kak shar marina bagi kat umie last year..rasanya dah dekat setahun jugak la bunga tu sebelum dia berpindah ke Bahagian Pinjaman perumahan Presint 2. Thanks tasha..kalu pegi lagi tu jgn lupa roger kat kak umie lagi k...


Selain dapat bunga..umie pun dapat cupecake..cupcake ni pun sweet jugak..suke-suke..sedap tau..ni ofis mate umie yang bagi gak, ana namanya..minggu lepas dia balik kpg kat Perlis..kakak ipar ofis ana yang watkan cupcake ni..anyway..thanks ana..sedap tau..thumb up utk kakak ipar ana...


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...