Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, June 23, 2009

Cute Tote Bag

klik kat banner di bawah ni
|
|
|
V




Effie's Telekung Bag

n3 umie kali ni nak cerita pasal Tote Boutique yang Cik As yang wat Giveaway kali ni..Ni la 1st time umie berkenan untuk sertai Giveaway yang mana-mana blogger anjurkan. Umie tengok tote bag ni dari blog Idayu..dah banyak kali dah masuk blog dia kalu ada giveaway tp umie pulak xda
pulak berkenan nak masuk tp kali ni..umie nak join jugak.
tote bag ni cute sgt..warna hijau pulak tu..Beg ni dah disediakan poket-poket kat tepi tu..so memudahkan kita nak letak barang-barang kat dalam beg ni..selain dijadikan beg telekung..boleh gak wat beg nak ke klinik..hehhehe
kalu umie dapat tote bag ni kan best boleh la umie melaram ngan beg mcm gini sb umie x suka bawa beg sandang..kalu boleh bawa beg kat tangan je then jalan mcm mak datin..hahahha..boleh x gitu Cik As??

update:
Cik As telah menambah 1 beg lagi..umie suka tengok kain nyer..mcm ana sui...lawa..beg ni berbeza dari Effi`s Telekung bag tu sb talinya panjang dan ada riben lagi tu..suke-suke..hehhee



Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...