Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 08, 2009

~~External hard disk 250G~~

last week..umie ngan hubby g JJ Taman Equine...jalan-jalan nak survey barang komputer dan umie ngan hubby decide nah beli hard disk..Hubby kata nak soh umie simpan semua data peribadi umie kat ofis tu kat dalam hard disk ni. Tujuannya sebab nanti org x la tengok data-data personal yang umie simpan kat pc ofis..bahaya tau..lagi pun pc umie tu kalu umie cuti mesti ada org yang akan open pc tu nak ambik data..Hard disk ni boleh simpan semua data umie..then umie berkenan la ngan pendrive Kingmax 2G ni..ceomelkan..warna pink..kelas gitu..hehehe...


post signature

4 comments:

  1. umie, pendrive kitak sama ngan kak kim pun.tapi dah rosak dah, sik bapa tahan bah

    external hard disk murah mun di low yat.

    ReplyDelete
  2. benar? kak kim minat warna pink juak ka? kmk survey jak kat jj 250G rm 220..

    ReplyDelete
  3. aih heyyy kak umieee..kejawak da jak. kaler pink gik ya..dushh dushh..hehe.

    ReplyDelete
  4. **zie
    kmk suka warna pink zie..husband kmk mun diat warna pink ya memang di promotenya ngan kmk..ya pun husband kmk yang belikan..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...