Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, May 26, 2009

sukan..sukan..sukan...jelesnyer umie tengok org bersukan..bukannya apa, tahun ni x join 1 game pun sb atas sbb yang tertentu..konvensyen nanti pun umie x pegi..jaga ofis je..
Tahun lepas, sukan wat kat Perak..dulu umie main sukan bola tampar, bola jaring dan ping pong..ingat lagi kenangan tarik tali tahun lepas..umie injured sb terhentak semasa tarik tali..coach bola tampar time tu adalah Puan Junipah..dah la time tu bola tampar zon B masuk final..umie memang sakit belakang sampaikan time rest main bola tampar tu umie spray belakang ngan ubat muscle pain tu..hanya Tuhan saje yang tahu...Tahan je la...Last game ktorag lawan zon selatan..kalu x silap umie ktorg menang 25 - 7..hebat x??? hehehe... 1 team ngan umie time tu adalah kak fazida, shita, kak shima, kak misha, wani, dan beberapa lagi pemain simpanan..umie pun xingat dah namanya..bola jaring pun sama gak...org yang sama jugak sb kurang pemain..jd muka-muka ni jugak la yang main..time ping pong lak umie main single..1st time lawan ngan pemain dari Perak..memang nerves giler la sb 1st time then org dok kerumun tpt tu sb 1 game utk hari tu...nadib baik la menang...Zon B dapat nom 3 dan untuk bola tampar dan bola jaring pulak johan..Tahun ni..Zon B telah bertukar ke Zon A pulak..tahun ni umie xleh nak jangkakan kemenangan untuk Zon A..anyway..umie harap tahun ni Zon A akan dapat mengekalkan kejuaraan bola tampar dan bola jaring k..caiyok!!!..caiyok!!!




post signature

1 comment:

  1. same la kite.. kay pon dah tak aktif dah main sejak pindah jabatan ni.. malas..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...