Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 27, 2009

HP

tag ni dari Arina...sori la sb lambat sgt nak publish tag ni...
jenama handphone anda? Dan sila googlekan imej handphone.
w910i...Sony Ericsson.....

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
baru je pakai start dapat hantaran kawin bulan 3 ri tu...


Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper ters ebut.
wallpaper tu gambar umie ngan hubby time kat KLIA. Umie guna wallpaper tu sb sweet sgt gambar nyer...umie suka tengok hubby umie senyum..hehehe

berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
453/500 ajer....ada 47 lagi nak diisi..hehehe

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf M. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?
47 ajer...hehehehe

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu? Kenapa?
xnak la..bukan dia kenal umie pun...

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
5 je..hehehe

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
celcom..sb kat kpg umie just ada line celcome je..

Soalan terakhir.. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
nak kena bagi tau ker..xyah la ye..semua org dah tau dah..hehehe

post signature


3 comments:

  1. oooooooo...pengantin baru upernyaaa!!

    ReplyDelete
  2. **Na Shari
    hehehe...dah xda idea nak wat n3 baru..wat tag jela..tu pun tag tertunggak 2 minggu..

    **Kak ain
    Ye kak ain..umie baru kawin 2 bulan lebih

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...