Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 27, 2009

saje je...

entah pape la tajuk entry ni..hehehe..umie xtau nak bagi tajuk apa untuk n3 umie kali ni..Tengahari semalam ofis umie ada wat perhimpunan merangkap sambutan harijadi our big boss..mula-mula ingat xnak g perhimpunan tu sb rasa mcm boring then kerja pulak byk nak kena wat..last-last pegi gak sb rasa mcm dah lama umie x pg perhimpunan tu sejak bulan 3 hari tu..lagi pun perhimpunan bulanan ni asyik tangguh je je...

sampai je kat dewan tu..terkejut jugak sb xtau la pulak ada sambutan harijadi siap ada makan-makan lagi tu..kenyang la perut..nasib baik la ada makan-makan..kalu x kebulur la sampai ke petang sb kafe kat area ofis umie ni tutup...

seperti biasa..tengok je la gambar ye..x byk pun..2 je..hehhe..saje nak penuhkan blog ni dengan gambar ni...

owner blog

umie dan maya

kalu nak kenal member umie ni..meh terjah blog dia yang baru nak blajar ni

klik je kat gambar dia tu....

post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...