Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 30, 2013

Shaklee Distributor at Sibu, Sarawak.

Assalamualaikum....

Ada sesipa yang makan supplement Shaklee ker? Sekarang produk ni pun tgh hot mcm pisang goreng lak..

Ok...nak maklum ni...kalau sesiapa yang berada di Bandar Sibu, Sarawak atau kawasan yang berdekatan dan sewaktu dengannya yang nak dapatkan supplement Shaklee ni..boleh jengah ke blog http://aidajwk.blogspot.com .. kalau nak dptkan detail pasal supplement dan nak dptkan penerangan secara free pasal supplement ni blh jer terus call, pm atau whatsapp jer..
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...