Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 30, 2013

Shaklee..shaklee

Assalamualaikum....

Sejak akhir-akhir ni selalu gak dah umie update blog...apakah mimpinya...sikit2 update sb dah ada kemudahan nak update..so apa tunggu lagi...update jer la...dah namanya blog ni dah mcm diari bergerak dah...hahaha

Umie ni...sejak 2-3 minggu ni umie ada buat 1 blog utk cuatomer ni jual brg shakleenya...tiap2 hari tgk dan belek blog dia..umie tertarik lak nak baca blog yg umie buat ni. Walaupun x siap sepenuhnya lagi...tp umie mintak gak dia update blog dia tu..so..sambil2 menyelam tu minum air la yer...sambil2 wat blog dia..sambil2 umie baca la pasal produk shaklee ni...timbul lak rasa minat kat situ....hihihi..ada faham????

Ni nak tanya ni....ramai ker yg dah try produk shaklee? So far..keberkesanannya mcm mana? Ramai ker dah jadi ahli...kalau umie jadi ahli shaklee..ada x org nak beli...nilah persoalannya kalau dah jadi ahli...rugi tau kalau jadi ahli x bergerak. Sekurang-kurangnya balik modal utk register dan dpt income tiap2 bln tu berbaloi la, dapat la rolling beli brg shaklee utk diri sendiri kan.. betul x...?? U all ada papa komen pasal shaklee? Sila bagi pendapat...sekian terima kasih....

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Makin rajin berblog hoh.. Tahniah.. welkam bek.. yerrrr... :)

    ReplyDelete
  2. aoklah wa onggon...lamak juak x g blog ktk...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...