Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, April 13, 2012

Sukan antara cawangan

Assalamualaikum..

Sejak thn ni... Bahagian kat ofis umie giat nak bersukan la pulak....
umie..mcm biasa la..bukan leh nak join diaorg pun..just blh bagi sokongan jer la...tp nak bagi sokongan utk cawangan sendiri pun umie xleh nak pergi...

sejak kawin ni...dan x aktif bersukan dah...bukannya x nak tp umie ada masalah kaki...
pergelangan kaki umie ni akan sakit kalau terlalu byk gerak, pijak tp x rata pun boleh terpeleot..dan kemudia senang nak dapat seliuh..so..mr. hubby terus x kasi umie nak main...melainkan..main bowling jer dia kasi..tp kalau main bowling khas utk yang perempuan jer yang pergi...kalau ada lelaki yang main...umie xleh nak main...jadi penonton pun xleh...

so....jumaat lepas umie n the geng perempuan satu cawangan g main bowling di alamanda...lepas gian..dengan ketua unit umie pun umie ajak sekali..memang seronok la main....hari pun plan nak main lagi..rasa mcm x puas jer main 1 game hari tu...hari ni kalau boleh nak main 2 round..hehehhe...bolehhhh...???

oklah..u all..tu jer nak update hari ni..tata...




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...