Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 14, 2012

makin seronok...

Assalamualaikum....

umie..di rumah memang bayk masa terluang...
mcm2 boleh wat..tp 1 perkara jer umie x suka nak wat iaitu kemas rumah...hahahha....boleh???
dulu..pernah sorang ustazahckp..dia tgk jari umie..dia kata jari umie ada seni...dia kata umie pandai lukis..tp hakikatnya..nak kata pandai sgt tu xla..tp..bukan setakat melukis jer seni tp menjahit pun kira seni gak...hehhehe...

yess....umie baru berjinak-jinak ngan doodle...almost everyday..ada jer doodle baru yang umie wat tiap-tiap mlm...sekarang dah cikit mahir guna photoshop..bak kata mr. hubby..kalau dah waktu terdesak..mesti tau jer nak guna sesuatu tanpa belajar...sb org lain pun busy ngan kerja sendiri...bayangkan umie dan mr. hubby memang ada ilmu IT..mr. hubby kejuruteraan komputer..umie lak sistem maklumat....tp nak guna software IT agak lemah tp kalau terdesak on jer...mesti boleh diselesaikan...hehhehe....

anyway..thanks Ya Allah diatas anugerah ini....





inilah adalah doodle yang keberapa kali pun umie xtau..rasanya nak cecah 20 gak la...ada yang umie letak kat fb, blog dan x ditayang pun ada sb hodoh sgt..hahahahha...
tp..so far..kalau wat doodle utk kegunaan sendiri tu alhamdulillah...maunyer...asal ada doodle jer nak tukar header blog..tu lagi naya..jenuh aa..gitu...karang..org masuk blog kita pun kata..eh...salah masuk blog ker..hehhehe...xdalah..sajer jer gurau...

doodle ni umie tgk gambar sebenar kat majalah mingguan wanita November 2011...tp totally warna pakaian model tu memang berbeza ngan doodle umie..yang serupa adalah baju, skirt, kasut...warna pun xsama...then umie ada tambah doodle ni pakai spek..hehhehe




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...