Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 13, 2012

doodle again

Assalamualaikum....

time cuti umie suka lukis doodle ni kat rumah disambping cuba resepi baru..
ni doodle yang umie wat mlm sabtu lepas..time dekat nak tidur tu baru ada idea nak lukis..time tu gak la mr. hubby soh shut down netbook...nasib baik siap mlm tu gak..hehehe....



doodle ni versi umei pakai spek mata sb sblm ni memang umie pakai spek dan skrg pun still pakai walaupun x sekerap seperti dulu....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...