Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 12, 2015

Roti Nan Cheese RSMY, Kuala Lumpur

Saper tak pernah makan roti nan? Roti nan cheese pernah?

ROTI NAN CHEESE

Sebut jer roti nan cheese.. semua dah meleleh air liur belum lagi makan.. tengok gambar dah meleleh kan...
Ada yang sampai merata cari roti nan yang sedap..

Kalau umie sebut kedai roti nanti mesti ramai yang tahu terutamanya orang di sekitar Kuala Lumpur dan yang berdekatan dengannya...
Pernah dengar kedai makan RSMY? mesti pernahkan.. kedai ni antara yang terfamouse jugak di KL..
Mula-mula dulu umie ingat jauh kedainya.. rupanya dekat jer.. berhadapan bangunan tak jauh dari depan Maju Junction KL.. bersebelahan kedai Mamak Lotus diorg kata tu...
Sorry.. umie xda ambik gambar kedai.. walaupun kedai ni dah glamour.. tp kedainya mcm kedai biasa cuma roti nannya memang sedap...




Ada yang tengah mengidam ker?
Better elakkan tengok..hehehhe...
Karang ada yang sanggup drive kereta ke KL nak makan nan cheese ni karang..hehehe


http://umikgadismelanau.blogspot.com

 u all kenal tak member umie ni.. pernah umie buat entry Meet My Bestfriend pasal umie outstation ke Kuching.. dia pun temankan umie.. dia datang KL.. turn umie pulak teman kan dia...


 http://umikgadismelanau.blogspot.com

tengok jer la cheesenya... memang chewy n sedap.. umie rasa dia guna cheese mozarella kot..
tengok jer la pizza kalau makan time masih panas.. mesti ada ilustrasi macam yang umie tarik tu..ehehhee

terliur tak?

Jalan-jalan cari makan ni memang best.. suka sgt review dan jalan-jalan tempat makan best di sekitar KL dan yang berdekatan dengannya.

Kalau ada yang nak try roti nan cheese ni.. boleh la datang try..google jer roti nan cheese RSMY..mesti akan jumpa...
Kalau ada tempat makan best-best tu boleh la rekomen kan pada umie..



2 comments:

  1. Replies
    1. 9 tahun dah diam di kl.. tok br 1st time kmk makan..hehhe

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...