Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 15, 2012

Wanita Pregnant itu cantik dan murah rezeki

Assalamualaikum...

Lewatnya umie post n3 hari ni..
1st all umie nak ucapkan takziah kepada kawan umie kerana ayahnya yg baru meninggal dunia petang semalam...
mari kita bersama-sama sedekahkan al-fatihah dan mendoakan arwah ditempatkan bersam org yang beriman...amin....

ok...tahniah la kepada sesiapa yang kat luar sana tu yang pregnant...
memang sungguh jeles tau tgk perempuan pregnant..sungguh sempurna dirinya kerana telah melahirkan zuriat...



ok..itu jer la umie nak bagi tau...u all doakanlah ada rezeki utk umie....amin...



1 comment:

  1. Insya-Allah one day mesti ada rezeki untuk Umie :)

    Kita pun suka time pregnant sebab boleh makan banyak-banyak... hehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...