Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, January 13, 2012

Minum petang

Assalamualaikum...

Sejak umie kerja kerajaan n wat kerja lak duduk jer.. So berat badan makin bertambah la jugak.. pagi, tengahari, petang, mlm.. Xpernah nak skip.. Itu 4 thn yang, dulu, la.. Tp sejak thn 2011 umie kdg2 skip gak makan tengahari memandang selepas mengkaji berat badan yang naik melampau dan mendadak.. Heheh.. Ada sedikit keinsafan nak kontrol makan kat situ la.. Haha.. tp kau dah sekali makan tu mcm x hingat jer sumbat makanan.. Hehehe

utk azam dan matlamat thn baru ni umie nak turunkan berat badan.. nak kayuh basikal n main pingpong selepas balik kerja.. Tp...... Sekarang dah masuk bulan 1 tp x start pun lagi.. Makna xberapa nak insaf la ni.. Hehe

petang semlm lagi best.. Ada lak wat minum petang.. Masing2 pesan segala cucur, murtabak, cendawan goreng.. Nasib baik air x wat.. Kalau x memang complete dah tu.. Mcm rasa kat rumah lak ada aktiviti makan gitu.. tp seronok.. Nasib baik la awal thn gini xbrapa nak busy.. so.. Mana lahberat xnaik kalau dah makan gitu kan.. So.. U all layan jerla makanan kat bawah tu yer..

Actually hari ni umie cuti.. Rasa nak g makan soto n cucur keledek kat Pt. Yaani yer ni.. Kat situ soto sedap... So.. Itu jerla utk setakat ni yer..






Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...