Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 12, 2012

::KFC Krushers full of real bitz::

Assalamualaikum...

Hari ni... Meh nak wat u all terliuq awal2 pagi.. Saper pernah minum yogurt kfc seperti umie tunjukkan tu..

umie xberapa pasti lak bila la kfc start wat air tu.. Ni pun umie beli time g Tesco Nilai ahad lepas.. Krusher niada byk jenis.. Ada jenis yogurt (blueberry blast dan strawberry banana) Kalau jenis classic ada kookies n kream dan mocha krunch.. Dan akhir sekali sparkles airnya lemon fresh fizz dan sunset surprise..

Umie hari tu beli strawberry banana.. sedap gak.. Rasa gak la masam manis strawberry n banananya tu.. Kalau nak rasa tu g lah order kat kfc yer.. Ni umie wat iklan x berbayar utk kfc jer.. Hehehe


Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...