Follow Us @umie.sapidah

Wednesday, January 11, 2012

Xtau nak letak tajuk apa...

Assalamualaikum...

Ni aktiviti hujung minggu umie.. Kalau hari sabtu biasanya x kuar rumah.. Aktivitinya makan, buat kuih ker, masak-masak, kdg2 hari sabtu kluar g barang n ahad dok rumah dan begitu gak sebaliknya kalau sabtu x kuar rumah, ahad lak keluar.. Xleh rasanya nak duduk terperap di rumah 2 hari waktu cuti.. Lagilah kalau ada org yg nak drive.. Kalau mr. Hubby g outstation tu lain la pulak kan.. umie rajin=malas kalau drive ni..

So kalau x keluar rumah, umie n hubby biasanya menonton dvd ker.. So, sabtu lepas 2 dvd umie n mr hubby layan.. Last2.. Tv lak layan ktorg.. Mula2 just tgk kat laptop jer n then disebabkan cerita tuada HD.. So sambung lak guna HDMI ke tv.. Almaklumla.. Dvd player bkan HD tp tv ada HD, so.. Terpaksalah sambung guna wayar HDMI.. sblm tulah, kalau u all tgk gambar tu.. Besar gabak icon.. Hehehe..



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...