Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 11, 2012

Xtau nak letak tajuk apa...

Assalamualaikum...

Ni aktiviti hujung minggu umie.. Kalau hari sabtu biasanya x kuar rumah.. Aktivitinya makan, buat kuih ker, masak-masak, kdg2 hari sabtu kluar g barang n ahad dok rumah dan begitu gak sebaliknya kalau sabtu x kuar rumah, ahad lak keluar.. Xleh rasanya nak duduk terperap di rumah 2 hari waktu cuti.. Lagilah kalau ada org yg nak drive.. Kalau mr. Hubby g outstation tu lain la pulak kan.. umie rajin=malas kalau drive ni..

So kalau x keluar rumah, umie n hubby biasanya menonton dvd ker.. So, sabtu lepas 2 dvd umie n mr hubby layan.. Last2.. Tv lak layan ktorg.. Mula2 just tgk kat laptop jer n then disebabkan cerita tuada HD.. So sambung lak guna HDMI ke tv.. Almaklumla.. Dvd player bkan HD tp tv ada HD, so.. Terpaksalah sambung guna wayar HDMI.. sblm tulah, kalau u all tgk gambar tu.. Besar gabak icon.. Hehehe..



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...