Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, September 14, 2011

Dapat Duit raya

Assalamualaikum...

dah lama rasanya umie x mengupdate blog..
byk sgt umie nak kena fikirkan kebelakangan ni...ok..untuk x mengecewakan pengunjung blog umie...
ni adalah gambar last puasa hari tu...dan majlis penyerahan duit raya oleh YB..oooppss.. bukan Yang berbahagia atau Yang Berhormat tp..heheh...Yang Besar..hehhe...xdalah..tp yang menyerahkan duit raya tu memang besar gak..mcm kategori umie gak la...
tp sblm tu umie nak memperkenalkan 1 cawangan ngan umie..

 nilah rasanya 1st time umie tunjukkan warga CPOPK..we all 1 Malaysia  ada Melayu, Cina, dan India...


 yang duduk tengah tulah boss umie a.k.a Ketua Cawangan..
En. Shawal bagi duit raya x kira pangkat dari gred 44-17 semua dapat...semua dapat RM10.00 seorang..hehhe



selain dapat duit dari boss umie dapat gak duit raya dari Ketua Unit..dia bagi lagi banyak..ktorg bertiga dapat RM50.00 seorang dan maizatul lah yang beruntung dapat duit raya utk anak2 dia 3 org dapat rm10.00 seorang...duit yang diorg bagi tu umie x belanjakan lagi...heheheh

thanks En. Shawal dan Puan Faridah..semoga kalian sentiasa dimurahkan rezeki...amin....
now..KC umie dah sambung study..start dari awal bulan 9...so..we all dah xda KC dah...tinggallah ketua unit jer lagi....tp alhamdulillah..walaupun xda KC tp kerja tetap jalan...

anyway..rasanya blm terlambat lagi umie nak ucapkan Selamat Hari Raya buat u alll........






No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...