Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 16, 2011

Jom Join Bloglist Cik Bunny!

Assalamualaikum...

dah lama tidak di tag dan kali ni telah ditag oleh ann..thanks ann..



kalau ad ayang berminat nak join tu..meh click jer kat banner di atas okay...

semua syarat-syaratnya umie dah buat..

u all apa tunggu lagi..meh la join dan kali ni umie nak tag 3 member umie

mrs. fiza
monalea
mrs. k



4 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join bloglist Cik Bunny. Jom check senarai bloglist ni k http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/senarai-bloglist-cik-bunny.html

    ReplyDelete
  2. yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)

    ReplyDelete
  3. join jugakk.. singgah n follo..

    ReplyDelete
  4. terjah dan follow u

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...