Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 04, 2011

Now u see..now u don't tp ni terbalik..now u don't now u see..heheh

Assalamualaikum....

ni n3 auto publish jer...
ni semua aktiviti di hujung minggu time cuti hari pekerja hari tu..
dah lama dah beli kat IKEA hari tu..dalam n3 IKEA tu umie ada tunjukkan kotaknyer...

mula-mula takut gak nak tebuk sb takut terkena kejutan elektrik lak nanti..
biasanyer org nak tebuk dinding ni kena check dulu aliran wayar dalam rumah..
kang tebuk-tebuk kena wayar lak nanti..hehhe


ni lah dinding kosong kat dapur rumah umie...


then setelah dimakeover..hehe...
jadilah ada 3 kabinet ni..
kabinet ni pasang sendiri jer...
mula-mula mr. hubby cantumkan semunya dulu tp penutupnyer kemudian...

lepas dah tebuk guna drill+skru then..baruklah sangkutkan kabinet tu..senang jer..xperlu ramai org nak buat..2 dah cukup..hehhe termasuk la umie dan mr. hubby jer nak membuatnyer..

hari tu ada beli 4 kabinet..then 1 kabinet lagik letak kat sebelah kiri...
dah ada kabinet ni xtau lagi nak letak apa..yang confirm nyer..bekas tupperware umie dah 1 kabinet..bekas acuan utk kek pun dah 1..hehhe...

yang lain-lain xtau nak letak apa dah...
kalau nak tau harganyer..g lah survey kat IKEA yer...





4 comments:

  1. wah daa mkin chantek la dinding akak..

    ReplyDelete
  2. cantekkkkk...suker...kalo upah orang dah bape la kan..pasang sendiri je..senang..leh la tolong pasangkan kat umah i nanti..hehehe

    ReplyDelete
  3. @Ayuraza
    ayu..lepas ni kena la kak umie g kursus perabot nak g pasang kabinet rumah ayu lak lepas ni..hahaha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...