Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 04, 2011

Menu mr. hubby request lagi..

Assalamualaikum...


berjanggut umie nak upload gambar ni masuk dalam blog kat rumah..
tp sabar jerlah...dah nama nak wat auto publish...
tunggu jer la walau berjanggut pun...

dah 2 hari cuti...mr. hubby asyik request makanan jer...
so kali ni umie masak la makanan yang dia nak tu...




masak lomak kobis..sb ada santan so berlemak la yer...hehehe
umie x minat masak lemak ni..entah...kalau warnanya kuning ok kot..umie boleh telan lagi..ni warna putih santan...heheh...tp mr. hubby suka masak lemak warna putih..hehehe


menu wajib kat rumah umie...ayam goreng..ni jerla umie boleh makan...
masak lomak tu langsung umie x makan pun..mr. hubby yang habiskan...


kalau ada masak lemak..haruslah ada sambal ikan bilis...
ni memang menu hubby umie ker atau org johor memang ada makan mcm ni yer...
kalau favourite umie adalah sambal goreng jawa...tau x? ala yang ada tempe, suun, kacang pjg tu...tp umie x reti buat..u all ada resepi nyer tak?



1 comment:

  1. suka dengan masak lemak putih tuh, paling best masukkan isi ikan kembong yg direbus n ditumbuk dengan bawang merah. sedap sgt... mcm stail org kelantan skit.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...