Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 05, 2011

Grill dah siap

Assalamualaikum...
dalam n3 sebelum ni yang umie ada mention pasal grill kan dalam n3 Tak siap Lagi..
so.. grill rumah umie dah siap dah...
just a simple grill jer..umie x pilih yang corak bunga-bunga tu..lagi pun bajet tak brapa nak ado...so..pilih la yang simple gini..lagi pun nak wat keseluruhan tingkap dan pintu..
kalu wat corak bunga to boleh gak mb wat kan sliding door depan tu jer..

tp untuk menyeragamkan semua pintu dan tingkap...
umie pilij patern ni..suka warna putih...nice..
kalu dah jemu tengok warna putih..boleh cat warna lain pulak..hehhe..pink ker..hehehe




tu langsir utk sementara waktu...
langsir pun nak kena tukar gak lepas ni...
skrg dalam proses nak menjahit tp x siap-siap lagi..

minggu lepas dah balik Sarawak..mana nak terkejar nak ngemas rumah lagi..
rumah pun bagai tongkang pecah dah tu...
rasa nak ambik cuti jer...nak kemas rumah boleh??

ingat ri tu nak import org dari kampung nak ngemas rumah..tp pleik la pulak..
kita g kerja tp org lain yang mengemas kat rumah..hehhehe.tak boleh jadi ni..
full swing...pagi kerja..balik kerja terus packing barang...
kadang2..mlm2 masukkan barang seperti kotak dalam kereta dan balik kerja karang sharp 430 petang terus pecut ke BSE, Banting...

rasa x sabar nak pindah rumah sendiri...





8 comments:

  1. lamak juak baruk siap mie.kawan sham molah tempah sabtu, rabu dah siap untuk rumah atas bawah ngan sliding door.siap molah awning gik mie.

    ReplyDelete
  2. @monalea

    cepat juaknya molah oo..nak tpt kmk molah ya ada tender tp lain byk..yalah nya lambat ckit siap ya..awning pun kmk molah juak..

    ReplyDelete
  3. @DeLLa

    kat Bandar Seri Ehsan, Banting Della..

    ReplyDelete
  4. hmmm rumah macam tongkang pecah memang akan jadi sakit jiwa kan... hehe

    ReplyDelete
  5. @etiey.com©

    sekarang ni dah xtau nak mengemas yang mana satu dah kak...

    ReplyDelete
  6. bukan umie keje putrajaya ke?tak jauh ke?

    ReplyDelete
  7. @DeLLa

    aa..putrajaya...dlm40kmk nak ke ofis berbanding sblm ni 10 minit je dari rumah...hihih

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...